Verdubbel uw fitnessruimte met een Twinfloor® verdiepingsvloer

Met de Twinfloor® verdiepingsvloer van Twinfloor realiseert u binnen een kort tijdsbestek een forse uitbreiding van uw fitnessruimte. Extra vierkante meters workout vloer, in uw fitness-/wellnesscentrum, betekent al gauw een verdubbeling van de capaciteit. Zo creëert u, zonder ingrijpende verbouwing of dure verhuizing, meer ruimte voor uw apparatuur en leden!

Twinfloor® is absoluut de verdiepingsvloer voor de fitnessbranche

Het toepassen van een systeem verdiepingsvloer binnen uw branche vraagt om specifieke vakkennis. Twinfloor® is de onbetwiste marktleider (met verdiepingsvloeren binnen de fitnessbranche) en in staat om een technisch volmaakte- en comfortabele verdiepingsvloer te plaatsen. Deskundige adviseurs en engineers van Twinfloor® beschikken over een enorme ervaring en expertise binnen de fitnessbranche.

Twinfloor verdiepingsvloer sport en fitness

Creëer meer sfeer met de verdiepingsvloer voor de fitnessbranche / sportscholen

Niet alleen technische- maar zeker ook de visuele aspecten vormen een belangrijk uitgangspunt bij de integratie van uw Twinfloor® verdiepingsvloer. Een kleurstelling passen bij uw inrichting/huisstijl, een hygiënische of geluiddempende afdeklaag, een systeemplafond met verlichting, extra brede trappen of een scheidingswand? De Twinfloor adviseur informeert u graag over de (bijna) onbegrensde mogelijkheden.

Ontdek de vele toepassingen van een verdiepingsvloer

Het benutten van uw pandhoogte biedt overigens niet alleen nieuwe perspectieven voor uw bestaande pand. Ook bij oriëntatie op een ander (huur)pand kan Twinfloor® u helpen! Een lege bedrijfshal/ruimte slim en efficiënt inrichten met een extra etagevloer maar ook met wand- en plafondsystemen voor bijvoorbeeld een kleedruimte, kinderspeelruimte of kantineruimte? Met Twinfloor® creëert u de juiste ruimte en sfeer binnen uw financiële mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Meer referentieprojecten in de Fitnessbranche bekijken? Klik hier.

entresolvloer sportschool

Bijlagen