Uw logistiek op eenzame hoogte met een extra etagevloer

Om een extra verdieping in uw magazijnruimte te creëren biedt Twinfloor verschillende mogelijkheden. Naast een vrijstaande verdiepingsvloer / entresolvloer bestaat de mogelijkheid om bepaalde typen magazijnstellingen te voorzien van één of meerdere etages / verdiepingen. Men spreekt dan over een overvloering op magazijnstellingen.

Overvloering verdiepingsvloer op magazijnstellingen 01

Verdiepingsvloer op magazijnstellingen

Binnen het leveringsprogramma van Twinfloor zijn verschillende magazijnstellingen geschikt om te “overvloeren”. Hierbij kunt u met name denken aan legbordstellingen, bakschapstellingen, pallet- en grootvakstellingen. Bij de overvloering van al deze magazijnsystemen fungeren de stellingen zelf als dragende constructie van de etagevloer. Op deze wijze is het zelfs mogelijk om meerdere etages te creëren. Het aanbrengen van een overvloering is bijna altijd in een later stadium nog te realiseren. Zo kunt u de magazijninrichting mee laten groeien met uw bedrijfsactiviteiten.

Persoonlijk advies voor het efficiënt inrichten van uw magazijn

Wilt u weten of een overvloering op magazijnstellingen voor u de juiste keus is? De adviseur van Twinfloor kan u een helder beeld schetsen en een oplossing op maat aanbieden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.