Creëer eenvoudig meerdere verdiepingen in uw bedrijfspand

Beschikt u over voldoende hoogte voor een dubbele verdiepingsvloer en wilt u iedere m2 optimaal benutten? Dan is er goed nieuws, met de Twinfoor® verdiepingsvloer kunt u probleemloos meerdere verdiepingen creëren.

De modulaire verdiepingsvloer is gewoon te verhuizen / verplaatsen

De dubbele verdiepingsvloeren (ook wel entresolvloeren of tussenvloeren genoemd) zijn toepasbaar voor bijvoorbeeld opslag-, productie-, kantoor- of winkelruimte. Doordat de Twinfloor® verdiepingsvloer modulair is opgebouwd bent u verzekerd van een flexibele  bedrijfs- of magazijninrichting. Een aanpassing of verhuizing van het systeem blijft immers altijd mogelijk en de materialen behouden een interessante restwaarde.

Dubbele verdiepingsvloer entresolvoer tussenvloer 01

Trappen, leuningen maken de verdiepingsvloer compleet

Al sinds het begin van de jaren tachtig is Twinfloor een Europese topspeler als het om verdiepingsvloeren gaat. Met de Twinfloor® levert Twinfloor niet alleen extra vloeroppervlakte maar ook alle accessoires zoals trappen, leuningconstructie, palletopzetplaatsen en zelfs goederenheffers. En speciaal voor kantoor- en showroom toepassingen beschikt de Twinfloor over een compleet programma met wand- en plafondsystemen.

Interesse in een dubbele verdiepingsvloer?

Om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen kunt u hier contact opnemen. De adviseur van Twinfloor zal u graag nader informeren.