door Vakmensen met oog voor Detail

Twinfloor beschikt over zeer deskundige montageploegen. Allemaal vakmensen die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in de montage van: magazijnstellingen, verdiepingsvloeren wand- en plafondsystemen. De werkzaamheden van de monteurs beperken zich niet alleen tot de montage van nieuwe installaties, ook bij een verhuizing, reparatie of verbouwing kunt u hen inschakelen.

De monteurs van Twinfloor zijn tijdens de montageperiode voor korte of langere tijd te gast bij uw bedrijf / organisatie. In samenspraak met u, als opdrachtgever, worden de werkzaamheden conform een nauwkeurige planning uitgevoerd. Hierbij wordt rekening gehouden met uw dagelijkse bedrijfsvoering, zodat deze zoveel mogelijk ongehinderd kan doorgaan. De hoofd monteur is altijd uw vaste aanspreekpunt. Hij is tevens verantwoordelijk voor de oplevering bij ingebruikname. Om de kwaliteit van de montageploegen te kunnen blijven waarborgen voert de aftersales afdeling van Twinfloor regelmatig steekproeven uit. Dit past geheel bij de denkwijze van Twinfloor dat slechts een 100% tevreden klant een ambassadeursrol kan vervullen.

Wilt u meer weten of ontvangt u graag direct een prijsopgave voor het opbouwen of verhuizen van een magazijninstallatie. Neem dan contact op met de aftersales afdeling van Twinfloor, dat kan via T 076-88 79 701

Montage Twinfloor