Meer financiële ruimte

Het leasen van een heftruck of magazijnruimte is voor veel bedrijven de normaalste zaak van de wereld. Deze financieringsvorm is minder bekend bij magazijnstellingen en verdiepingsvloeren.

Magazijnsystemen van Twinfloor kenmerken zich door de modulaire- en herbruikbare elementen. De magazijninrichting van Twinfloor is daardoor eenvoudig uitbreidbaar of verplaatsbaar. Dit komt de restwaarde dan ook zeker ten goede. Voor leasemaatschappijen is de hogere restwaarde een belangrijk gegeven om te bepalen of zij een magazijninrichting in een leaseconstructie onder kunnen brengen.

Is financiering door middel van lease een interessante optie voor uw bedrijf/organisatie? Misschien voor een langdurige periode of juist voor een korte (huur)periode? De Twinfloor helpt u graag bij het vinden van een passende leasevorm. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden en voorwaarden van leasing voor verdiepingsvloeren, magazijnstellingen en buitenopslagsystemen. Vul het contactformulier in.