Blijvend rendement uit iedere m2

Een doordachte en flexibele inrichting van uw bedrijfspand stelt u in staat om direct in te spelen op veranderende omstandigheden. Daardoor kunt u uw concurrentiepositie te behouden of zelfs verbeteren. Zeker de laatste decennia veranderen markt- en werkomstandigheden in een razend tempo. Denk hierbij alleen maar eens aan de enorme toename van e-commerce of de opkomst van Het Nieuwe Werken. In veel gevallen zorgen nieuwe omstandigheden direct voor merkbare gevolgen voor uw bedrijfshuisvesting.

Of het nu om kantoor- of magazijnruimte gaat, Twinfloor biedt u de helpende hand bij het aanpassen van een bestaande situatie of bij het inrichten van een nieuwe bedrijfsruimte. Een adviseur van Twinfloor inventariseert uw ruimtebehoefte, werkprocessen en goederenstromen. Beschikt u over een casco gebouw? Dan heeft u nu nog alle vrijheid. Een ruimte-indeling exact afgestemd op uw wensen en behoeften, compleet voorzien van wand- en plafondsystemen, sanitair en technische installaties? Twinfloor realiseert dit alles met flexibele en modulaire systemen zodat u ook in de toekomst op nieuwe omstandigheden kunt inspelen.

Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw huurperiode of voor uw permanente huisvesting? Twinfloor helpt u graag. Bespreek uw situatie vrijblijvend met een adviseur. Het liefst in een vroegtijdig stadium maar ad hoc mag natuurlijk ook! Bel met T 076-88 79 701

 of vul het contactformulier in.

Bedrijfsinrichting Twinfloor lr01