Licht en flexibel bouwen 

Twinfloor levert en monteert alle typen niet constructiedragende systeemwanden. Zo treft u binnen het leveringsprogramma bijvoorbeeld functionele en / of stijlvolle wandsystemen voor uw kantoor-, kantine- of magazijnruimte.

De standaard wandsystemen zijn in verschillende varianten leverbaar. Er is een ruime keuze ten aanzien van beplating (gips, spaanplaat, staalplaat), deurkozijnen met deuren (standaard /verdiepingshoog, kleur gespoten/ hardplastic of fineer), raamkozijnen, in horizontale belijning en /of verticale belijning, kleuren, dubbel /enkel glas, met of zonder jaloezieën/lamellen.

Wandsystemen Twinfloor lr02

Ook Metal-stud wanden worden door Twinfloor toegepast. Als kantoorwand of als functionele voorzet- of scheidingswand voor geluidsdemping of ter bevordering van de brandveiligheid. Metal-stud wanden bestaan uit een metalen frame, isolatiematerialen, gipsplaten en in de meeste gevallen een afwerklaag.

De Twinfloor adviseur helpt u graag met het bepalen van de juiste keuze. Geheel passend bij uw eisen, wensen en budget. In nauwe samenwerking met de Twinfloor engineers voorzien zij u graag van een accurate offerte. Maak een vrijblijvende afspraak via contactformulier.