Bij de oprichting van Twinfloor, eind jaren 70, fungeerde een oude deur op schragen nog als werktafel. Achter die tafel ontstonden de eerste ruimte-oplossingen voor de “Twinfloor-klanten” van het eerste uur. Het zijn pure nostalgische gedachten die men zich nauwelijks nog voor kan stellen. Zeker als we naar de huidige positie van de Twinfloor kijken.

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen (bijna) 35 jaar ontwikkeld tot een topspeler op het gebied van het inrichten van magazijnen en bedrijfspanden. Om deze positie te bereiken is de ontwikkeling van de (systeem) verdiepingsvloer / entresolvloer een succes bepalende factor geweest. Twinfloor ontwikkelde destijds zelf de Twinfloor® verdiepingsvloer. Deze merknaam is inmiddels decennia lang een begrip. Niet alleen in Nederland maar tot ver over de landsgrenzen! Ook de Twinrack® legbordstelling en het Twinspace buitenopslagsysteem zijn eveneens bekende en beproefde magazijnsystemen van Twinfloor.

Eind 2014 heeft Albert den Boer (directeur) het roer van Twinfloor overgenomen. Zijn missie, visie en strategie treft u op deze website. Vanuit Breda helpt Twinfloor haar relaties die zich in geheel Europa bevinden. Het efficiënt, slim en betaalbaar inrichten van ieder bedrijfspand en/of buitenterrein vormt continue de uitdaging van het Twinfloor-team.