Doordacht, flexibel en veilig, de unieke palletstelling

De palletstelling is de meest bekende en gebruikte magazijnstelling binnen het moderne magazijn of warehouse. Onze palletstelling wordt snel en flexibel opgebouwd en bestaan uit staanderframes en horizontaal verstelbare liggerparen.

Bij het aanbieden en plaatsen van deze palletstellingen houdt Twinfloor altijd rekening met verschillende eisen en factoren. Dat zijn uiteraard niet alleen de wettelijke veiligheids- en kwaliteitseisen. De keuze voor een door Twinfloor geleverd merk of type palletopslagsysteem komt voor een belangrijk deel tot stand op basis van uw bedrijfssituatie. De Twinfloor adviseur heeft oog voor de manier van orderpicking, uw heftruck(s), laadeenheden, omloopsnelheid en tal van andere factoren die van belang zijn bij een voor u zo optimaal mogelijke inrichting.

Palletstellingen Twinfloor lr01

Welk type palletstelling is geschikt voor uw situatie?

Kiest u straks voor een palletstelling of is een grootvakstelling, inrijdstelling of doorrolstelling wellicht geschikter in uw specifieke situatie? En welke veiligheidstoebehoren en accessoires zorgen voor een zorgeloos gebruik van uw opslagruimte?

Maak uw wensen kenbaar aan de Twinfloor adviseur bij u in de regio. Dat maakt uw keuze straks een stuk eenvoudiger! Plan direct een adviesgesprek.

Palletstellingen Twinfloor lr02