Twinrack, de oersterke legbordstelling

Een legbordstelling biedt opslagruimte voor al uw handzame goederen / verpakkingen. Binnen het leveringsprogramma van Twinfloor treft u een enorme diversiteit aan soorten en merken van dit type magazijnstelling.

Voor velen is de Twinrack® legbordstelling verreweg de bekendste in zijn soort. Deze klassieker onder de legbordstellingen biedt reeds duizenden Europese bedrijven aantoonbare voordelen. Kenmerkend voor Twinrack® zijn o.a. de stalen draagbuizen, die zorgen voor een zeer hoog draagvermogen van de legborden. De draagplateau’s zijn zelfs opstapbaar voor de orderpicker. Probeert u dat maar eens met een ander systeem! Twinrack® legbordstellingen worden geheel naar uw wensen geleverd met een diepte van 300 mm tot 2.400 mm. Naast Twinrack® levert Twinfloor vele andere legbordstellingen waaronder het Dimax systeem en de SL-series.

Twinrack Legbordstellingen Twinfloor

Legbordstellingen met een etagevloer

Wilt u de volledige hoogte van uw bedrijfspand benutten? Ook dat kan doordat u op de meeste legbordstellingen een of meerdere niveaus kunt plaatsen. Zo ontstaat er telkens een nieuwe etagevloer.

De (merk)onafhankelijkheid van de Twinfloor adviseur stelt hem in staat om altijd de meest optimale legbordstelling aan te bieden. Vanzelfsprekend vormen uw wensen het uitgangspunt om tot de meest efficiënte en flexibele oplossing voor uw bedrijfsruimte te komen? Benieuwd wat de beste oplossing voor uw situatie is? Maak dan een vrijblijvende afspraak of neem eerst contact op voor aanvullende informatie.

Legbordstellingen Twinfloor lr03