Logistiek op rolletjes

De doorrolstelling is een veel toegepast type magazijnstelling. Met name bij goederen op pallets met een hoge omloopsnelheid en die volgens het FIFO-principe (First-In-First-Out) worden opgeslagen. De pallets (of bakken) worden achter elkaar op het metalen rollensysteem geplaatst.

Doorrolstellingen Twinfloor 02

Doorrolstellingen van Twinfloor staan garant voor een grote toegankelijkheid en zeer efficiënt gebruik van uw beschikbare ruimte door het ontbreken van gangpaden. Praktisch is ook de scheiding tussen de bevoorradings- en orderpick-zijde. Daarnaast worden de transporttijden ook nog eens beperkt.

doorrolstellingen

Een doorrolstelling voor groot en klein

Per merk / fabrikant van de doorrolstelling verschillen de specificaties en kenmerken. Twinfloor adviseert u onafhankelijk. Samen met u maakt Twinfloor de juiste keuze en installeert de doorrolstellingen exact op maat. Tijdens de gebruiksfase kunt u voor vragen en onderhoud natuurlijk bij de aftersales afdeling terecht.

Doorrolstellingen zijn er niet alleen voor palletopslag maar ook voor kleine verpakkingseenheden.

Doorrolstellingen licht Twinfloor lr01

Om te bepalen of een doorrolstelling het ideale opslagsysteem voor uw organisatie is, helpt Twinfloor u graag met het juiste advies. Maak nu een afspraak met de adviseur, hij zal u graag een bezoek brengen.