benut de maximale capaciteit

Ook voor dossiers en andere archiefstukken heeft de Twinfloor het juiste type archiefstelling in huis. De verrijdbare archiefstellingen, ook wel verrijdbare archiefrekken of rolkasten genoemd, bieden extra opslagcapaciteit ten opzichte van statische archiefstellingen.

Een verrijdbare archiefstelling staat voor efficiënt ruimtegebruik (tot wel 200% meer capaciteit) door het ontbreken van meerdere gangpaden. Wat de afmetingen van uw archiefruimte ook zijn of waar deze zich ook bevindt, gebruiksgemak staat in alle gevallen voorop. Snel toegang tot alle dossiers is immers een vereiste. De Twinfloor adviseurs en engineers houden bij het inrichtingsvoorstel rekening met uw specifieke wensen maar bijvoorbeeld ook met; regelgeving, verlichting, brandveiligheid, temperatuur en luchtvochtigheid.

Verrijdbare Archiefstellingen Twinfloor lr02

Wilt u uw statische of verrijdbare archiefstellingen op een verdiepings- /entresolvloer plaatsen? Geen probleem, Twinfloor biedt met de Twinfloor® verdiepingsvloer een extreem stabiele etage voor uw archiefruimte. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met de Twinfloor adviseur!