Merkonafhankelijk en flexibel

Twinfloor helpt u graag bij het bepalen van het juiste type magazijnstelling. Afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan, uw orderpicking en de mate van flexibiliteit bieden wij (merk)onafhankelijk de meest geschikte magazijnstelling(en) voor uw opslag-/bedrijfsruimte.

Met name de flexibiliteit van een magazijnstelling speelt een steeds grotere rol bij een moderne logistieke inrichting. Het gedrag van de afnemer verandert immers snel, bedrijven groeien of krimpen en verpakkingseenheden wijzigen met regelmaat. Dit vraagt om een vooruitziende blik en geavanceerde opslagsystemen.

Binnen het complete assortiment (standaard of maatwerk) magazijnstellingen biedt Twinfloor u nagenoeg onbeperkt oplossingen voor de opslag van kleine, volumineuze, lichte, zware en lange goederen. De Twinfloor is gespecialiseerd in de volgende typen magazijnstellingen:

Om tot de meest optimale en veilige inrichtingskader van uw magazijnruimte te komen, worden de verschillende magazijnstellingen (eventueel aangevuld met een verdiepingsvloer) vaak gecombineerd. Zo biedt Twinfloor voor iedere situatie en branche een passende oplossing. Of het nu om de inrichting van een archiefruimte, bandenopslagruimte of een compleet distributiecentrum / warehouse gaat, daag een van onze gespecialiseerde adviseurs uit om rendement uit uw magazijnstellingen te halen!