Palletstellingen, de meest gebruikte magazijnstellingen

Als één van de bekendste opslagsystemen maken palletstellingen veelal een belangrijk onderdeel uit van de magazijninrichting. Twinfloor biedt u palletstellingen aan die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Het plaatsen van een palletstelling gaat snel met de eenvoudig te monteren staanderframes en inhaakbare liggerparen. Afhankelijk van o.a. het formaat en gewicht van de pallet, de manier van orderpicken en het type heftruck bepaald uw Twinfloor adviseur welke palletstellingen het beste op uw wensen aansluiten.

palletstelling

De klassieke palletstelling kent ook enkele varianten zoals de grootvakstelling. Dit type magazijnstelling is opgebouwd uit dezelfde materialen als de palletstelling en is bovendien voorzien van bijvoorbeeld een vlonder of rooster. Andere magazijnstellingen voor de opslag van pallets zijn: inrijdstellingen of doorrolstellingen, deze bieden in specifieke situaties voordelen ten opzichte van de klassieke palletstellingen.

Welk magazijnsysteem is voor uw organisatie een verstandige keuze? Laat u deskundig informeren en neem vrijblijvend contact op. Twinfloor helpt u graag met raad en daad!