Staat uw magazijnvloer vol en kunt u geen kant meer op?

Een overvolle magazijnvloer betekent niet per definitie dat u ingrijpend moet gaan verbouwen of verhuizen. Het is wellicht mogelijk om uw magazijnruimte efficiënter in te delen! De Twinfloor adviseur kijkt graag samen met u naar de interne (of externe) mogelijkheden.

Heeft u er wel eens aan gedacht om de volledige pandhoogte te benutten? Bijvoorbeeld door een tweede etage in uw magazijnruimte aan te brengen. Door het plaatsen van een tussenvloer / entresolvloer verdubbeld u het vloeroppervlak van uw magazijn.

Zijn er nog andere oplossingen om efficiënter met uw bedrijfsruimte om te gaan? Jazeker, met specifieke magazijnstellingen kunt u uw goederen / onderdelen compacter en overzichtelijker opbergen. Dat komt de werkvreugde ook nog eens ten goede!

Twinfloor verdiepingsvloer

Is er inpandig geen ruimtewinst meer te behalen dan biedt het buitenterrein vaak nog mogelijkheden. Twinfloor plaatst (weerbestendige) magazijnstellingen en overkappingen. Met deze buitenopslagsystemen beschikt u niet alleen over meer opslagcapaciteit maar ook over een opgeruimd terrein.

buitenopslag

Zo heeft Twinfloor alles in huis om ervoor te zorgen dat uw overvolle magazijnvloer weer toegankelijk wordt. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.