Twinspace biedt praktische bescherming

Buitenopslag van goederen en/of materialen wordt door veel bedrijven ingezet uit praktische of wettelijke overwegingen of gewoonweg omdat er geen inpandige ruimte meer beschikbaar is. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de buitenopslag van lege pallets, gasflessen, gereedschappen, transportmiddelen, verhuurmaterialen, fietsen, afval en bulkvoorraad.

Al deze goederen worden aan weer en wind blootgesteld hetgeen in veel gevallen directe gevolgen heeft voor de kwaliteit en waarde ervan. Bovendien geeft een ongestructureerde buitenopslag een rommelig gezicht, terwijl het buitenterrein het visitekaartje van uw bedrijf is!

Twinspace buitenopslagsysteem Twinfloor

Twinfloor biedt u Twinspace, een flexibele systeemoverkapping die aan alle regelgeving voldoet en u als bedrijf voordeel oplevert. De Twinspace systeemoverkapping is tot 30% voordeliger dan traditionele bouw door de aannemer, loods- of hallenbouwer.

Heeft u nog meer behoefte aan opslagcapaciteit? De vormen en maatvoeringen van de Twinspace zijn nagenoeg onbeperkt. Een complete Twinspace bedrijfshal voorzien van (rol)deuren, verlichting en verwarming behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u een gedegen advies en alles te weten komen over de eenvoudige plaatsing zonder zware fundering en eenvoudige vergunningsaanvraag? Maak dan een vrijblijvende- en persoonlijke afspraak. Wij verheugen ons op uw uitnodiging!

Systeemoverkapping Twinfloor lr01