zolderverdieping01

In mijn vorige blogartikel schreef ik over de mogelijkheden van maatwerk bij de aanschaf van een stalen verdiepingsvloer. Dit zorgt ervoor dat er geen vaste prijs per vierkante meter op te geven is, maar wel een indicatie.

De kosten van een nieuwe verdiepingsvloer variëren in de meeste gevallen tussen de 50 euro en de 120 euro per vierkante meter. Ter vergelijking; dit is ongeveer 80% goedkoper dan verhuizen of nieuwbouw. Een duidelijk prijsverschil!

Wat de investering voor uw onderneming is, hangt af van teveel factoren om in dit blogartikel te behandelen. In het kort komt het erop neer dat een basis verdiepingsvloer in een standaard kleur, zonder accessoires ca. 50 euro per vierkante meter kost. De duurste vierkante meterprijs voor een verdiepingsvloer, is er logischerwijs, een met meer maatwerk.

Gebruikte vloeren zijn nog iets voordeliger

Ons bedrijf hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft daarom ook regelmatig gebruikte verdiepingsvloeren in haar assortiment. Daardoor kunt u ook bij ons terecht voor een duurzame oplossing die tevens iets goedkoper is dan een nieuwe stelling. Het prijsverschil met een nieuwe verdiepingsvloer is echter niet bijzonder groot, omdat hierbij ook een vakkundige demontage vereist is, in tegenstelling tot een nieuwe entresolvloer.

Of u nu voor een nieuwe- of een gebruikte entresolvloer kiest, één ding is zeker; een Twinfloor® biedt u altijd betaalbare vierkante meters. Om de meest nauwkeurige prijs voor uw verdiepingsvloer te kunnen bepalen, komen onze adviseurs graag een kijkje nemen. Zij inventariseren o.a. uw wensen, werkwijze, goederenstromen en de mogelijkheden die er binnen uw bedrijfspand zijn. Als u eerst een vrijblijvende indicatie wilt ontvangen dan kunt u natuurlijk telefonisch contact opnemen.

Dubbele verdiepingsvloer entresolvoer tussenvloer 01