Sinds de oprichting van Twinfloor (1979) maakt de Twinrack® legbordstelling onderdeel uit van ons leverprogramma. Opvallend genoeg staat dit type magazijnstelling (na bijna 35 jaar!) nog steeds aan de top van onze meest verkochte magazijnstellingen. Dat mogen we gerust uniek noemen.

Wat is het verhaal achter het succes van Twinrack®? Als je het mij vraagt is dat een combinatie van slimme maatvoeringen en onverwoestbaarheid.

Destijds stonden de Twinfloor engineers voor de opgave om een gebruiksvriendelijke legbordstelling te ontwerpen. Daarin slaagden zij glansrijk! Twinrack® is immers leverbaar met een diepte tot maar liefst 2.400mm en dat zonder hinderlijke middenstaanders. Door de extra brede legborden van 1.200mm zijn er ook in de breedte minder staanders nodig. Dubbel gebruiksgemak dus!

Twinrack Legbordstellingen Twinfloor NR1

De onverwoestbaarheid is een ander uniek kenmerk van deze klassieke legbordstelling. Zo wordt ieder legbord ondersteund door een stalen draagplateau. In tegenstelling tot andere legbordstellingen zul je bij Twinrack® nooit een geknikt legbord tegenkomen, zelfs niet wanneer iemand een legbord als opstapje gebruikt.

Ook de mogelijkheid om één of meerdere verdiepingen op de Twinrack® legbordstellingen aan te brengen is door de jaren heen een groot succes gebleken.

Het is prachtig om te zien dat er, in de tijd waarin er zo veel en zo snel veranderd, nog steeds producten zijn die alles doorstaan! Als een rots in de branding, betrouwbaar en met bewezen kwaliteiten. Voorlopig niets aan veranderen dus!

Door: Marco Hofland