Twinfloor Blog

Een nieuwe of gebruikte verdiepingsvloer kopen?

Posted

Op de online-markt worden regelmatig tweedehands verdiepingsvloeren aangeboden. Vaak lonkt hier een ogenschijnlijk groot prijsvoordeel. Veel ondernemers stellen zichzelf dan ook terecht de vraag; is het verstandig om een gebruikte verdiepingsvloer te kopen? Of kan ik misschien toch beter voor een nieuwe vloer kiezen?

Wat zijn nu precies de voordelen en de haken en ogen van een gebruikte verdiepingsvloer? Vanuit ons specialisme op het gebied van verdiepingsvloeren delen wij graag onze ervaring met u. more…

Warmteservice en Twinfloor®, een langdurige relatie

Posted

.
WS logo web jpg
Door de jaren heen heeft Twinfloor® een uitgebreide referentielijst opgebouwd binnen de elektrotechnische- en installatiebranche. Een gewaardeerde relatie is Warmteservice met inmiddels 53 vestigingen door heel Nederland en een zeer complete online shop. Het bedrijf is in 1968 opgericht en was destijds in het centrum van Amsterdam gevestigd. Sinds 1990 maakt Warmteservice een gezonde en gestaagde groei door. Verwarming, sanitair, dakbedekking en loodgietersmateriaal vormen de kern van het assortiment.  Met gemotiveerde en deskundige mensen èn een laag prijsniveau richt men zich met name op de zzp’er in de branche. Overigens weet ook de handige doe-het-zelver de weg naar Warmteservice te vinden.

WS magazijnstellingen

Om erachter te komen wat de basis van de unieke langdurige samenwerking tussen Warmteservice en Twinfloor® is, spreken we met Frank Hoedemaker, adjunct directeur van Warmteservice. “Onze samenwerking is in 1997 tot stand gekomen en als we deze weg samen blijven bewandelen voorzie ik nog een mooie toekomst. Ook in de komende jaren blijven wij een flink aantal vestigingen openen en die kan Twinfloor® prima inrichten. De keuze om met Twinfloor® in zee te gaan is een gelukkige gebleken. Wij waarderen het altijd luisterend oor, dat tegenwoordig bij veel bedrijven geen vanzelfsprekendheid meer is. Ook bij de montageploegen is dat overigens het geval. Bij iedere montage in een nieuwe vestiging ben ik zelf aanwezig. Twinfloor® werkt met vaste montageploegen en door de jaren heen leer je elkaar kennen en dat is prettig.”

more…

Wat kost een verdiepingsvloer?

Posted

zolderverdieping01

In mijn vorige blogartikel schreef ik over de mogelijkheden van maatwerk bij de aanschaf van een stalen verdiepingsvloer. Dit zorgt ervoor dat er geen vaste prijs per vierkante meter op te geven is, maar wel een indicatie.

De kosten van een nieuwe verdiepingsvloer variëren in de meeste gevallen tussen de 50 euro en de 120 euro per vierkante meter. Ter vergelijking; dit is ongeveer 80% goedkoper dan verhuizen of nieuwbouw. Een duidelijk prijsverschil! more…

Een verdiepingsvloer is maatwerk

Posted

In mijn vorige blogartikel schreef ik dat een stalen verdiepingsvloer al snel de voorkeur geniet boven alternatieven. Ook gaf ik aan dat er tal van toepassingen zijn waarvoor een verdiepingsvloer ingezet kan worden, waaronder voor de opslag, productie, voor de retail, kantoren of fitnesscentra (uiteraard zijn er nog tal van toepassingen, maar dat laat ik over aan uw eigen inlevingsvermogen!).

verdiepingsvloeren

Buiten het feit dat stalen verdiepingsvloeren goedkoper en sneller te realiseren zijn, bieden ze ook nog mogelijkheden wat betreft maatwerk. Je kunt een verdiepingsvloer namelijk halverwege de ruimte laten eindigen, in plaats van dat deze de volledige ruimte bedekt. Hierbij is het wel zo veilig dat de verdiepingsvloer voorzien is van een leuning. Deze zijn er in meerdere soorten en maten. more…

Wanneer een verdiepingsvloer gebruiken?

Posted

De komende weken verschijnt er een serie blogartikelen over verdiepingsvloeren. In deze artikelen behandelen we alle aspecten die relevant zijn bij de aanschaf van een verdiepingsvloer. Zo komen onder andere de mogelijkheden, de regelgeving en uiteraard de prijzen aan bod.

In dit eerste artikel wordt behandeld waarom een verdiepingsvloer van toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie. Kort gezegd, komt het erop neer dat een verdiepingsvloer geschikt is om op een snelle, betaalbare, en relatief eenvoudige wijze extra vloeroppervlak te creëren in uw pand.

Een verdiepingsvloer, ook wel entresolvloer of mezzanine genoemd, kan met behulp van verschillende materialen worden gerealiseerd; met behulp van beton, hout, maar zeker ook met staal. Deze laatste variant brengt meerdere voordelen met zich mee. Het is niet alleen sterk, maar ook snel op te bouwen en (mits nodig) ook te verhuizen! Probeer dat laatste maar eens met een betonnen vloer. more…

“De verdiepingsvloer geeft ons ruimte om verder te groeien”

Posted

Matrix Fitness is gevestigd in Houten en is een dochter van het in Taiwan opgerichte Johnson Health Tech. De onderneming levert een uitgebreid assortiment cardio- en krachttoestellen aan o.a. de sport- en fitnessbranche, detentiecentra, hotels, medische branche  en bedrijven. Matrix Fitness heeft in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en mag zich inmiddels rekenen tot de snelst groeiende leveranciers van fitnessapparatuur in de Benelux. Deze positie heeft men verworven door kwaliteit en betaalbare op maat gemaakte oplossingen te bieden en een zeer snelle service te verlenen.

Matrix Fitness 01 MC more…

Overname bedrijfsactiviteiten Kader Group door Twinfloor

Posted

Sinds 22 oktober 2014 heeft Twinfloor® de bedrijfsactiviteiten van Kader Group overgenomen.

Op deze website treft u onveranderd de betrouwbare ruimteoplossingen waaronder de verdiepingsvloeren en magazijnsystemen zoals u die sinds 1979 gewend bent.

Ook kunt u nog steeds rekenen op onze persoonlijke aanpak, standaard- en maatwerkoplossingen en natuurlijk onze scherpe prijzen.

Kijk gerust rond op deze website en aarzel niet om uw vragen te stellen. Wij staan voor u klaar!

Wilt u direct een (herziene) kennismaking inplannen? Wij verheugen ons op uw reactie!

Namens het team van  Twinfloor®,

Albert den Boer

Twinrack® – een onverwoestbare klassieker

Posted

Sinds de oprichting van Twinfloor (1979) maakt de Twinrack® legbordstelling onderdeel uit van ons leverprogramma. Opvallend genoeg staat dit type magazijnstelling (na bijna 35 jaar!) nog steeds aan de top van onze meest verkochte magazijnstellingen. Dat mogen we gerust uniek noemen.

Wat is het verhaal achter het succes van Twinrack®? Als je het mij vraagt is dat een combinatie van slimme maatvoeringen en onverwoestbaarheid.

Destijds stonden de Twinfloor engineers voor de opgave om een gebruiksvriendelijke legbordstelling te ontwerpen. Daarin slaagden zij glansrijk! Twinrack® is immers leverbaar met een diepte tot maar liefst 2.400mm en dat zonder hinderlijke middenstaanders. Door de extra brede legborden van 1.200mm zijn er ook in de breedte minder staanders nodig. Dubbel gebruiksgemak dus!

Twinrack Legbordstellingen Twinfloor NR1

more…

Groeien door herinrichting van uw bedrijfsruimte

Posted

De wereld veranderd razendsnel, dat hoor (en merk) ik met grote regelmaat. Veel ondernemers hebben ook te maken met factoren die aan verandering onderhevig zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan; technologische ontwikkelingen, economische omstandigheden, social media, consumentengedrag en nieuwe economische groeilanden en -markten.

In hoeverre bepalen deze of andere factoren een dagelijkse bedrijfsvoering? Ondernemers willen hun concurrentievoordeel behouden en daar waar mogelijk uitbouwen. Om adequaat op veranderingen te kunnen anticiperen heeft men in de meeste gevallen financiële- of  more…

Te gast bij F-Sportcentrum

Posted

Vandaag was Twinfloor (samen met cameraman Evert Blijsie) te gast bij F-Sportcentrum in ‘s-Gravendeel. Patrick Naaktgeboren, de eigenaar van FS, wilde graag aan een nieuwe “klant aan het woord” film meewerken. Hij is trots op zijn sportcentrum en heeft daar ook alle redenen toe. Bekijk de testimonial hier!

verdiepingsvloer FS sportcentrum